Ulica Ratarska 19; 31000 Užice Ulica Ratarska 19; 31000 Užice   
POČETNA
DELATNOSTI
REFERENCE
PROIZVODNJA
POLITIKA SISTEMA MENADžMENTA
KONTAKT
 
 
sledeća slika ...
 
 
 
-Izrada i montaža čelične konstrukcije
-Limarski radovi
-Crna i aluminijumska bravarija
-Protivpožarna vrata
-Pokrivačke radove ravnim i profilisanim limovima
-Projektovanje i prostorno planiranje
Početna
Preduzeće Jeremić D.O.O. Užice, osnovano je početkom 2003. godine, kao ortačko društvo i nosilo je naziv Rolex Jeremić Slobodan i drugi O.D.
01.01.2008. godine preduzeće je promenilo pravnu formu i iz ortačkog društva prešlo je u društvo sa ograničenom odgovornošću i promenilo naziv Jeremić D.O.O.
Pretežna delatnost društva je izrada i montaža čelične konstrukcije. Pored toga društvo se bavi krovopokrivačkim radovima ravnim i profilisanim limovima, sendvič panelima, limarskim radovima, čeličnom bravarijom, izradom i montažom aluminijumske stolarije i protivpožarnih vrata.
Društvo zapošljava 50-tak radnika različitog profila, obrazovanja i stručnosti od NK radnika do visokoobrazovanih kadrova građevinske struke.
Svoj proizvodni program društvo obavlja u svojim halama površine 2.200 m2 u Užicu. Sve vreme poslovanja društvo posluje finansijski pozitivno i ostvaruje zavidan nivo kvaliteta i rokova izvedenih radova. Gradilišta na kojima izvodi radove su u zemlji i inostranstvu ( Srbija, Crna Gora ).
Od osnivanja do danas radovi su izvođeni na nizu značajnih objekata:
Crna Gora: Stadion Budućnost u Podgorici, Tržni centar Žabljak, Hangar Mupa u Podgorici, Tržni centar Voli Podgorica, Hoteli Montenegro i Avala u Bečićima i Budvi, Univerzitet u Baru, Sportska dvorana u Baru i niz objekata u Kolašinu, Beranama, Rožaju, Kotoru, Lapčićima, itd.
Srbija: Beograd Hotel IN, niz Stambeno poslovnih objekata u Blokovima 29, 61, 62, 63, SPO u Bregalničkoj, Đevđelijskoj, Kalničkoj, Cara Uroša, Maksima Gorkog, Magacin Vojvoda Makiš II, Baždarnica na Karaburmi itd., Magacin EFES-a u Zaječaru, nadgradnja SPO u Zaječaru, Škole Altina i Galenika u Zemunu, Škola u Vranju i Stepojevcu, niz objekata u Užicu, rekonstrukcija i pokrivanje krova hotela Zelenkada na Zlatiboru, objekti u Novom Sadu, Šidu itd.

Copyright © Jeremic 2008 | Powered by Web-Mak